Cégünkről

Fashion. Home. Design.
Ez a három szó jellemzi leginkább a Csányi Szőrme Kft. legújabb gyöngyszemét, amit cégünk 2012. decemberében nyitott meg Isaszegen az Aulich utca 21. szám alatt, a kikészítő üzem és a szűcsműhely mellett, kiegészítve annak tevékenységét. Exkluzív bemutatótermünkben megtalálja olasz, spanyol, dán, francia partnereink nemes szőrméből készült aktuális kollekcióit, és magyar tervezők munkáit, melyek magyar alapanyagokból készülnek. Kényelmesen válogathatnak több ezer darabosirha és bőrkészletünkből, a mamusztól a babakocsi takarón át a vadászok által kedvelt leszsákon keresztül. Raktáron lévő szőrme és bőr alapanyagainkból szűcseink néhány napon belül megvalósítják egyedi elképzeléseiket is, vagy átalakítják, megjavítják régi szőrme kabátját.    
                                                                                                                                      
Cégünk közel 30 év tapasztalatával mára már kivívta az elismerést mind a hazai, mind a nemzetközi szőrme piacon. Központunk Isaszegen található, ahová 2007-ben települt át szőrmekikészítő üzemünk. Szakembereink, szűcseink és technikusaink hasznosítva több tíz év tapasztalatát, a legnagyobb odafigyeléssel bármilyen szőrme és bőr kikészítését és feldolgozását véghezviszik. Igyekszünk ügyfeleink és partnereink igényeit kielégíteni folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal. Szakértelemmel vállaljuk nemes szőrmék, vadbőrök, bárány, nyúl és egyéb bőrök kikészítését, táblásítását, festését, konfekcionálását egyedi darabtól korlátlan mennyiségig.

Export-import kapcsolatainknak, nemzetközi kiállításokon való részvételeinknek köszönhetően tájékozottak vagyunk a legfrissebb szőrmetrendeket illetően. Üzleti partnereink közé tartoznak magyar színházi társulatok, neves magyar divattervezők, lakberendezők, stylist-ok és hírességek. 2009-ben sikeresen biztosítottuk a "The Eagle of the Ninth" c. angol film jelmezeihez és díszleteihez az egyedileg gyártott alapanyagokat. Magunkénak könyvelhetjük el a NOX együttes jelmeztervezését is. Büszkén készítettük el a 2013-ban megrendezésre kerülő István a király című musical szőrme jelmezeit, és közreműködtük a 2014-ben vetítésre kerülő, hazánkban forgatott Hollywood-i produkció, a Hercules szőrméből és bőrből készült jelmezeinek és kellékeinek az elkészítésében.

Reméljük, hamarosan vendégül láthatjuk Önt egy kávéra vagy teára, és megvalósíthatjuk szőrmével vagy bőrrel kapcsolatos álmait.  

A szőrme örök. Furever.